Danske design møbler sikret med DD

Danske design møbler er sikret i fremtiden da de danske designere har sikret sig i foreningen Danske Designere.

Hvad har DD med design møbler at gøre?

Danske designere er en forening som skal fungere som et talerør for netop de danske designere. Foreningen består af næsten 700 designere som går professionelt til værks. Det er dog ikke kun møbeldesignere men også indretning og diverse.

Det også en af foreningens ønske at være samlingspunktet for de professionelle og studerende designere.

Derudover er det foreningens mål at være en fortaler for hvad design, herunder også design møbler, kan gøre for dig som enkeltperson, men også for at vise hvilken kunst design kan være.

Et fuldbyrdigt medlem af Danske Designere kan også bære forkortelsen af mDD, som kan sikre at du vil kunne modtage kvalitet med dine design møbler.
Design Møbler

Hvornår blev danske design møbler kendt på markedet?

Danske design møbler er meget modsat den britiske stil. Hvor vi i Danmark har det klassiske og stille stil, er briternes meget rå i det.

Det gjorde at da kunstnere som Hans Wegner blev anerkendt på det danske markedet, ja, så gik der ikke lang tid indtil resten af verdenen opdagede mesterværkerne.

Siden da, har resten af verdenen respekteret det danske design, hvilket også kan ses på andre danske koncerns som er blevet internationale – Her kan blandt andet nævnes LEGO, B&O og Stelton. Alle hvis strategi har prioriteret kvalitet og i høj grad, design.