Læderjakke til mænd – Et stilet udtryk


der findes fleste adskillige typer jakker, allesammen med deres eget udtryk og udstråling. visse jakker er også varmere end adskillige. dunjakker egner sig godt til vildt meget koldt vejr, mens læderjakke i visse tilfælde kan give varme, men i lige så høj grad bliver anderledes grundet looket.
læderjakke har traditionelt altid bygget et cool look som udstråler badass til en vis grad. de kan sagtens have et kuldeforebyggende formål, men det vil virkelig ikke være en løgn hvis man siger at læderjakke i lige så høj grad bliver købt på grund af det stilmæssige udtryk.

hvad giver læderjakke til mænd udtryk for?

som førnævnt signalerer det at man er lidt macho. udtrykket signalerer i hvert fald en vis type badass som virkelig ikke er bange for at tage hårdhændet fat om en krise.
signalværdien kommer højst sandsynligt fra den udbredte behov hos rockergrupper, og den filmrolle klichéen badboyen kulturelt ofte har været iført en læderjakke. john travolta er et dårligt eksempel på denne type mand, blandt andet i hans rolle i grease hvor hun oftest er iført en læderjakke.

en læderjakke til mænd kan dog også være varm

det burde overhovedet ikke opfattes sådan at læderjakker kun er til formål for det stilmæssige udtryk. det stilmæssige har vildt meget at måtte sige i en læderjakke, men den kan dog også have et varmende formål.
en badass læderjakke er som regel lavet til at måtte være åben og derved se stilet ud, men det er helt sikkert også sandsyneligt at fremfinde læderjakker som er beregnet til at måtte være lukkede og derved holde kulden ude.
læder kan netop sagtens være kulde-resistent og derved holde kulden hjemme. det er dog bare overhovedet ikke altid hvad en læderjakke blive brugt som formål til, selvom det sagtens kan forekomme.