Styret underboring gør så du slipper for opgravning

Står du og skal til at have gravet hele haven op, eller måske endda hele din grund, er løsningen komme til dig, da du blot kan gøre brug af en styret underboring. En styret underboring gør nemlig så du slipper for at skulle have gravet det hele op.
Når du gør brug af en styret underboring har du et borehoved, som kan række ned i en bestemt dybde.
Den fjerner dog ikke det boreslam som der kommer i forbindelse med en underboring – det betyder at du derfor skal have 2 gravede huller hvor dit boreslam kan komme ned i. Det er også mellem disse to huller at underboringen skal foregå.

Prisen på en styret underboring er meget lavere end traditionelt opgravning

Vælger du at tage den styrede underboring kommer du til at spare mange penge. En styret underboring har nemlig teknologien og maskinerne på sin side, hvilket kan være med til at få presset priserne i bund.
Udover at være blevet billigere, er det også blevet vist ved hjælp af mange statistikker, at en styret underboring er hurtigere end de mere traditionelle opgravninger.
Det skal dog også kunne betale sig at gøre brug af en styret underboring – bor du inde i byen, hvor der er meget trafik og diverse, er det her at den styrede underboring kommer ind.
Bor du derimod i en lille by, hvor trafikken og belægningen ikke er stor, vil en traditionel opgravning være fordelen, ifølge mange eksperter.
Man skal dog være opmærksom på at de mange firmaer der tilbyder en opgravning helst vil have den traditionelle, da de så får flere penge ind i kassen.
Alt efter hvilket firma du bruger, kan besparelsen være op til de tusinder af kroner. Ring dog altid til de forskellige firmaer og se om du ikke kan få et tilbud der matcher dine behov.